Οι Υπηρεσίες μας

 

Μαζί σας σε κάθε βήμα της διαδρομής!

Τα διαμερίσματα της ASTREA κατασκευάζονται και αναπτύσσονται με στόχο να παρέχουν πολυτέλεια και αίσθηση ευεξίας. Οι υπηρεσίες διαχείρισης ακινήτων 360° της ASTREA, προσομοιάζουν σε εκείνες κορυφαίων ξενοδοχείων, αυξάνοντας πολλαπλά την αξία των ακινήτων. Η προοπτική προσανατολισμένη στον τουρισμό, ξεχωρίζει τα ακίνητα της Astrea από τα υπόλοιπα. Τα στελέχη της Astrea φροντίζουν ώστε κάθε κτίριο και διαμέρισμα να είναι σε άριστη κατάσταση ανά πάσα στιγμή.
Διαχείριση ακινήτων από το Α έως το Ω

Στόχος της Astrea είναι να μεγιστοποιήσει την αξία και την κερδοφορία των ακινήτων, ενώ απαλλάσσει τους ιδιοκτήτες από τις καθημερινές ευθύνες και τις προκλήσεις που σχετίζονται με τη διαχείριση τους.

Επίπλωση
Κάθε πελάτης λαμβάνει ένα πλήρως επιπλωμένο διαμέρισμα. Με κορυφαίο εξοπλισμό σε έπιπλα, αξεσουάρ, χαλιά και σύγχρονη υψηλή αισθητική, κάθε διαμέρισμα παρέχει μία μοναδική εμπειρία διαμονής.
Design
To Design κάθε διαμερίσματος της ASTREA έχει δημιουργηθεί από κορυφαίους σχεδιαστές & αρχιτέκτονες για να εξασφαλίσει άριστη λειτουργική και αισθητική αξία, αξιοποιώντας στο έπακρο κάθε εκατοστό χώρου.
Συντήρηση
Η Astrea μεριμνά για την άριστη συντήρηση κάθε διαμερίσματος, προγραμματίζοντας τακτικούς καθαρισμούς και ελέγχους συντήρησης όλο τον χρόνο.
Εξοπλισμός
Τα διαμερίσματα της Astrea είναι πάντα πλήρως εξοπλισμένα με όλα τα απαραίτητα, από πλυντήρια πιάτων και ρούχων μέχρι αναλωσιμα, χαρτικά και σαμπουάν, καφέ και τσάι. Ό,τι χρειάζεται κανείς για μία άνετη εμπειρία διαμονής είναι πάντα στη διάθεσή του.
Premium Υπηρεσίες
Στα κτήρια της ASTREA διασφαλίζεται η συντήρηση, ο εξοπλισμός και η στελέχωσή τους καθ'όλη τη διάρκεια του έτους. Οι υπηρεσίες που απολαμβάνουν οι ένοικοι κατά τη διάρκεια της διαμονής τους, όπως πισίνες, γυμναστήρια και καφετέριες, είναι αντικείμενο σχολαστικής διαχείρισης.
Έτοιμα προς ενοικίαση
Απολαύστε ένα μοντέρνο διαμέρισμα σε ένα πολυτελές κτήριο με premium ανέσεις, ενώ η ASTREA διασφαλίζει για εσάς βραχυπρόθεσμους ενοικιαστές (short-term renters) σε κάθε εποχή του χρόνου. Μοναδικό σας μέλημα, να δράξετε την ευκαιρία και να απολαύσετε τα οφέλη!

Ζητήστε την περιήγησή σας διά ζώσης ή μέσω βιντεοκλήσης

    Compare listings

    Compare
    × Contact us now! Schedule a tour!