Μια μοναδική

Ευκαιρία για Οφέλη

Στην Ελληνική αγορά Ακινήτων

Toυρίστες ανά χρόνo
0 m+
Μέση τιμή ανά διανυκτέρευση
0
Μέση ετήσια πληρότητα
0 %
Μέση απόδοση σε ακίνητα
0 %

Τι λένε οι αριθμοί

για την Ελλάδα

Θέλετε να μάθετε

 

Ποια μπορούν να είναι τα έσοδά σας;

Αν αυτή είναι η επένδυσή σας
0
Αυτό μπορεί να γίνει το μηνιαίο σας έσοδο
0
Και αυτή η αναμενόμενη ετήσια απόδοση
0 %

* εκτιμήσεις πριν από τα έξοδα διαχείρισης

5 ακόμα λόγοι

Για να επενδύσετε στο Λουτράκι

Το Λουτράκι διαθέτει ισχυρή αγορά ενοικίων, λόγω της μεγάλης ζήτησης για στέγαση. Επενδύοντας σε ενοικιαζόμενα ακίνητα, μπορείτε να δημιουργήσετε μια σταθερή ροή παθητικού εισοδήματος.

Η Ελλάδα, και συγκεκριμένα το Λουτράκι, είναι ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός γνωστός για την πλούσια ιστορία, τον πολιτισμό και την όμορφη τοποθεσία του.

Η επένδυση σε ακίνητα, όπως η βραχυπρόθεσμη ενοικίαση ιδιοκτησίας, μπορεί να αξιοποιήσει αυτήν την ακμάζουσα τουριστική αγορά και να δημιουργήσει σημαντικό εισόδημα.

Η επένδυση σε ακίνητα σάς επιτρέπει να αποκτήσετε ένα πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο που παρέχει σταθερότητα και ασφάλεια. Η απόκτηση ενός ακινήτου στο Λουτράκι μόνο προσφέρει αξιόλογες οικονομικές αποδόσεις, καθώς και μία εναλλακτική μόνιμη ή εξοχική κατοικία για εσάς και την οικογένειά σας, όποτε το θελήσετε!

Το Λουτράκι γνωρίζει σταθερή οικονομική ανάπτυξη και ανάπτυξη. Οι συνεχιζόμενες βελτιώσεις στις υποδομές, σε συνδυασμό με την αυξανόμενη δημοτικότητα της περιοχής, υποδηλώνουν ένα πολλά υποσχόμενο μέλλον για επενδύσεις σε ακίνητα. 

Το Λουτράκι βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία στον Κορινθιακό Κόλπο, μόλις 80 χιλιόμετρα δυτικά της Αθήνας. Η εγγύτητά του με την πρωτεύουσα το καθιστά εύκολα προσβάσιμο, τόσο για εγχώριους όσο και για διεθνείς ταξιδιώτες. Αυτή η στρατηγική τοποθεσία προσελκύει τουρίστες, εξασφαλίζοντας σταθερή ροή πιθανών ενοικιαστών ή ενδιαφερόμενων αγοραστών για το ακίνητό σας.

Ζητήστε την περιήγησή σας διά ζώσης ή μέσω βιντεοκλήσης

    Compare listings

    Compare
    × Contact us now! Schedule a tour!