Σχετικά με εμάς

Astrea-Logo-_-White-letters-svg

Γνωρίστε την

 

ASTREA INTERNATIONAL PROPERTIES

Καλώς ήρθατε σε μία διεθνή εταιρεία ακινήτων, με έδρα στην Ελλάδα, που προσφέρει ασύγκριτες ευκαιρίες ακινήτων στην ελληνική αγορά. Η ASTREA δραστηριοποιείται στον σχεδιασμό, την υλοποίηση και την αναβάθμιση ακινήτων υψηλότατων προδιαγραφών στην Ελλάδα, χρησιμοποιώντας καινοτόμες μεθόδους για τη δημιουργία κορυφαίων κτιριακών συγκροτημάτων. Προσφέρει εξατομικευμένη υποστήριξη σε κάθε πελάτη, λειτουργώντας με επαγγελματισμό και απόλυτη διαφάνεια σε κάθε στάδιο των διαδικασιών. Με την υπογραφή καταξιωμένων εταιρειών real estate στη σύνθεσή της, η ASTREA INTERNTATIONAL PROPERTIES παρέχει υψηλή ασφάλεια και εγγύηση ποιότητας στους πελάτες της.
Τα ολοκληρωμένα πακέτα υπηρεσιών της ASTREA περιλαμβάνουν διαχείριση ακινήτων, νομική καθοδήγηση καθώς και υποστήριξη σε θέματα ενυπόθηκων δανείων.

Ανταγωνιστικά Πλεονεκτήματα

 
Η ASTREA συνδυάζει εμπειρία και εξειδίκευση, καινοτομία και όραμα, προσφέροντας ασυναγώνιστη ποιότητα και υπηρεσίες στην Ελληνική αγορά ακινήτων.
Φήμη
Η ASTREA συνδυάζει την εμπειρία καταξιωμένων εταιρειών ακινήτων με περισσότερο από μισό αιώνα εμπειρίας, και βαθιά γνώση της Ελληνικής αγοράς. Στόχος είναι η παροχή ασύγκριτων υπηρεσιών στην ελληνική αγορά ακινήτων για όλους τους πελάτες που επενδύουν με την Astrea.
Συνεργασία
Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες της ASTREA καθοδηγούν τους πελάτες σε κάθε βήμα: από το άνοιγμα ενός τραπεζικού λογαριασμού, τις γραφειοκρατικές & νομικές διαδικασίες, μέχρι την τελική απόκτηση του ακινήτου των ονείρων τους & τη μετέπειτα αξιοποίησή του.
Υπηρεσίες
Οι πελάτες της Astrea επωφελούνται από ένα premium πακέτο υπηρεσιών 5*, με υπηρεσίες διαχείρισης ακινήτων (ξενοδοχειακού επιπέδου) και υπηρεσίες concierge. Η ομάδα μας φροντίζει για την προσέλκυση ενοικιαστών (βραχείας μίσθωσης) για όλο το έτος.
Ευκαιρίες
Η ASTREA εισάγει ένα καινοτόμο μοντέλο αναψυχής και διαβίωσης στην Ελλάδα, όπου μετατρέπει τα παλιά συνηθισμένα γραφεία και ξενοδοχεία σε υψηλού επιπέδου 5* συγκροτήματα διαμερισμάτων με ενσωματωμένα cafe, πισίνες, γυμναστήρια, χώρους εργασίας, αναψυχής & ευεξίας.

Πραγματοποιήστε την επόμενη

 

Επένδυση υψηλής απόδοσης στην Ελλάδα με την ASTREA

Ζητήστε την περιήγησή σας διά ζώσης ή μέσω βιντεοκλήσης

    Compare listings

    Compare
    Search
    Price Range From To
    × Contact us now! Schedule a tour!