Επενδύστε στο Λουτράκι

Ανακαλύψτε τα Blue Lagoon Seaside Apartments ​

Αποδράσετε, Χαλαρώστε, Κερδίστε.
Καλώς ήλθατε σε έναν εξαίσιο κόσμο πολυτέλειας και απόλαυσης. Αυτά τα πλήρως επιπλωμένα, πολυτελή, παραθαλάσσια διαμερίσματα συνδυάζουν άψογα ανέσεις και λειτουργικό, high-end σχεδιασμό.
Απολαύστε μοναδικές στιγμές δίπλα στην πισίνα, χαλάρωση στον τελευταίο όροφο, γυμναστική και αναψυχή, ευκαιρίες κοινωνικοποίησης και άμεση πρόσβαση στην παραλία, όλα σε ένα μέρος!
Τα Blue Lagoon Seaside Luxury Apartments δεν είναι απλώς πολυτελείς εξοχικές κατοικίες σε μία ονειρεμένη τοποθεσία, αλλά και μία ευκαιρία για επένδυση με απόδοση άνω του 10%!

Όταν κλείνετε τα μάτια σας, που θα θέλατε να βρίσκεστε;

Τα Blue Lagoon Seaside Luxury Apartments προσφέρουν πολυτέλεια, υψηλή σχεδίαση, ασφάλεια και κέρδη, σε μία ονειρεμένη παραθαλάσσια τοποθεσία.

Στην παραλιακή πόλη του Λουτρακίου

Μία ώρα από την Αθήνα

Ανάμεσα στα επιβλητικά βουνά και τη μαγευτική παραλία, το Λουτράκι διαθέτει μια τοποθεσία που είναι πραγματικά εξαιρετική. Αυτή η παραθαλάσσια ελληνική πόλη συνδυάζει υπέροχα όλα τα στοιχεία της φύσης, με το μεγαλείο των καταπράσινων Γεράνειων Ορέων να συναντά τη γοητεία της θάλασσας.

View of Loutraki from above
Cave near loutraki
1
Blue Lagoon Seaside Luxury Apartments in Loutraki
Ένα παραθαλάσσιο κτίριο

Που παρέχει όλα όσα ονειρεύεστε

4
Νιώστε "σαν στο σπίτι σας"

Και απολαύστε κέρδη από ενοικιάσεις

Οι αριθμοί λένε πολλά για τις προοπτικές επένδυσης σε ακίνητα στην Ελλάδα, όπου τα ακίνητα μπορούν να γίνονται βραχυπρόθεσμες ενοικιάσεις μέσω της Airbnb και της Booking.

Σημαντικές κατακτήσεις της Ελληνικής οικονομίας:

Luxury Azzure Sea View Blue Lagoon
Amenities Roof Garden Blue Lagoon Luxury Seaside Apartments in Loutraki by Astrea (9)
1
BLUE LAGOON SEASIDE LUXURY APARTMENTS

Μπείτε σε έναν κόσμο παραθαλάσσιας πολυτέλειας και φυσικής ομορφιάς που κόβει την ανάσα.

Οι αρχιτέκτονες

Ένα βραβευμένο αρχιτεκτονικό γραφείο με εντυπωσιακό portfolio

Η Dezone Archi+ είναι ένα σύγχρονο ελληνικό αρχιτεκτονικό γραφείο, που χαρακτηρίζεται από καινοτόμο interior design και εξειδικεύεται στο hospitality.  Το χαρτοφυλάκιό του γραφείου περιλαμβάνει αξιόλογα έργα που συνδυάζουν προηγμένα υλικά και νέες τεχνολογίες, με στόχο την δημιουργία άριστου και λειτουργικού  αρχιτεκτονικού σχεδιασμού, υψηλής αισθητικής.

Ζητήστε την περιήγησή σας διά ζώσης ή μέσω βιντεοκλήσης

    Compare listings

    Compare
    × Contact us now! Schedule a tour!